BEMER DÆKKEN
BEMER HORSE-SET

horse riding 35 jpg

– i daglig tale omtalt som BEMER dækken.

BEMER Int. AG har gennem mange år tilbudt BEMER HorseSet. Bemer dækken er effektivt til at forbedre hestens mikrocirkulationen. Bemer dækken har positive indvirkninger på regenereringen, forebyggelsen og hestens smidighed. HorseSet er blevet og bliver videreudviklet i tæt samarbejde med eliteryttere inden for ridesporten. Bemer HorseSet indeholder mange funktioner samt smarte detaljer.

BEMER Horse-Set yder et værdifuldt bidrag til dette i form af øget microcirkulation. Bemer Int. AG er baseret i Liechtenstein. De har gennem mere end to årtier forsket og udviklet som pioner på området for fysisk vaskulær terapi. Bemer Int. AG blev først opulært inden for humanmedicin, med forbedret microcirkulation til mennesker. Efterfølgende blev de samme principper videreudviklet og tilpasset til heste, og anvendes nu bredt inden for hestesporten. Du kan efterhånden opleve Bemer produkterne i mange forskellige sportsgrene. Du kan se alle de sportgrene, hvor Bemer har ambassadører her: https://life.bemergroup.com/

Bemer Dækken

Det bedste BEMER Horse-Set nogensinde.

Horse-Set består af:

  • et hestedækken,
  • to gamacher,
  • en oplader med dobbelt ladefunktion via Y-kabel,
  • en praktisk bærepose og
  • talrige funktioner til både justering af dækkenet, samt styring af behandlingens varighed.

Det store anatomisk hestedækken når alle hestens neuralgiske punkter.

Benene kan behandles hurtigt og målrettet med de to gamacher. Det kunne simpelthen ikke være nemmere at anvende BEMER Horse-Set.

Dækken og gamacher er kabelløse og har effektfulde batterier.

De er nemme at anbringe, åndbare, lavet af robust materiale og kan vaskes af.

Horse-Set opbevares hurtigt og transporteres i den praktiske taske.

Bestil her – så leverer vi til dig i din stald – og giver en grundig introduktion.
Du betaler først ved modtagelsen…

Et produkt formet af ekspertise

Når det kommer til udviklingen af BEMER Horse-Set, har BEMER altid betragtet samarbejdet som nøglen til succes. Fra dag ét har vi været engagerede i at arbejde tæt sammen med hestesportens elite, herunder både professionelle inden for hestesporten, erfarne hestelæger og passionerede hobbysportsfolk. Dette tætte partnerskab sikrer, at Horse-Set ikke kun møder, men også overgår de høje krav, som stilles i den travle hverdag både i stalden og under konkurrencer.

Dette er ikke blot en samling af meninger. Institutioner og individuelle eksperter har bidraget aktivt til udviklingsprocessen. Dette inkluderer blandt andet den anerkendte afdeling for veterinærmedicin ved Milanos Universitet, HCCG, den erfarne Dr. med. vet. Hermann Josef Genn, Hof Kasselmann og Paul Schockemöhle Marketing. Deres omfattende erfaringer og værdifulde indsigt har spillet en afgørende rolle i skabelsen af Horse-Set. Dette er ikke kun et produkt; det er kulminationen på utallige timer af dedikeret forskning, praktisk erfaring og innovativ tænkning.

Contents

Clicky