fbpx

BEMER DÆKKEN
BEMER HORSE-SET

horse riding 35 jpg

– i daglig tale omtalt som BEMER dækken.

BEMER Int. AG har gennem mange år tilbudt BEMER HorseSet. Bemer dækken er effektivt til at forbedre hestens mikrocirkulationen. Bemer dækken har positive indvirkninger på regenereringen, forebyggelsen og hestens smidighed. HorseSet er blevet og bliver videreudviklet i tæt samarbejde med eliteryttere inden for ridesporten. Bemer HorseSet indeholder mange funktioner samt smarte detaljer.

BEMER Horse-Set yder et værdifuldt bidrag til dette i form af øget microcirkulation. Bemer Int. AG er baseret i Liechtenstein. De har gennem mere end to årtier forsket og udviklet som pioner på området for fysisk vaskulær terapi. Bemer Int. AG blev først opulært inden for humanmedicin, med forbedret microcirkulation til mennesker. Efterfølgende blev de samme principper videreudviklet og tilpasset til heste, og anvendes nu bredt inden for hestesporten. Du kan efterhånden opleve Bemer produkterne i mange forskellige sportsgrene. Du kan se alle de sportgrene, hvor Bemer har ambassadører her: https://life.bemergroup.com/

Bemer Dækken

Det bedste BEMER Horse-Set nogensinde.

Horse-Set består af:

  • et hestedækken,
  • to gamacher,
  • en oplader med dobbelt ladefunktion via Y-kabel,
  • en praktisk bærepose og
  • talrige funktioner til både justering af dækkenet, samt styring af behandlingens varighed.

Det store anatomisk hestedækken når alle hestens neuralgiske punkter.

Benene kan behandles hurtigt og målrettet med de to gamacher. Det kunne simpelthen ikke være nemmere at anvende BEMER Horse-Set.

Dækken og gamacher er kabelløse og har effektfulde batterier.

De er nemme at anbringe, åndbare, lavet af robust materiale og kan vaskes af.

Horse-Set opbevares hurtigt og transporteres i den praktiske taske.

Bestil her – så leverer vi til dig i din stald – og giver en grundig introduktion.
Du betaler først ved modtagelsen…

I samarbejde med de store

BEMER har lige fra begyndelsen samarbejdet med hestesportens professionelle, hestelæger og hobbysportsfolk for hele tiden at videreudvikle Horse-Set og tilpasse det optimalt til de høje krav der er i hverdagen, både i stalden og ved turneringer.

Blandt andet deltog afdelingen for veterinærmedicin ved Milanos Universitet, HCCG, Dr. med. vet. Hermann Josef Genn, Hof Kasselmann og Paul Schockemöhle Marketing. Utallige erfaringer fra deres arbejde indgik og indgår i udviklingen af Horse-Set.

Contents

Clicky