fbpx

Velkommen til JFCare ApS – Bemer partner

JFCare Bemer Group Partner

Hvad er Bemer?

Et Bemer tæppe er grundlæggende et tæppe med en række elektromagnetiske spoler indbygget. Ved hjælp af elektromagnetiske impulser dannes der et et elektromagnetisk felt, som påvirker kroppens mikrocirkulation.

 

Hvordan virker Bemer?

Bemer virker ved at stimulere blodkarrenes egenbevægelse (vasomotion). Forestil dig en masse små pumpebevægelser omkring de mindste blodkar – kapillærnetværket. Disse små pumpebevægelser vil øge Mikrocirkulationen, som er blodtransporten fra blodkar – og helt ud i kapillærerne.

Hvorfor er øget microcirkulation godt?

Jo bedre blodcirkulation du har i de mindste blodbaner – jo bedre vil du få tilført ilt og næringsstoffer til kapillærnetværket. Samtidig får du transporteret affaldsstoffer væk fra kapillærnetværket.

Find os på facebook

Prøv Bemer Evo Line i 8 uger

Du kan nu selv teste Bemer Evo Line – hjemme hos dig selv i 8 uger, før du endeligt beslutter dig for at købe.

Køb af Bemer Evo Line kan efterfølgende afdrages med Bemer FlexPay.

Kontakt os for yderligere informationer

Bemer Horse Set

Læs mere og se priser på Bemer til heste…

Bemer Horse Set

Bemer EVO Line 

Læs mere om hvordan Bemer EVO Line kan hjælpe dig til bedre velvære… 

Bemer EVO

Forskningresultater

Resultaterne er veldokumenteret verden over.

Læs selv mere på National Center for Biotechnology Information, som du finder på 

NCBI logo

Bemer virker!

Fysisk og mental ydeevne, vækst- og regenereringsprocesser, samt en lang række sygdomme og skader er direkte relateret til mikrocirkulationen.
Bemer terapi
På bare 15 minutter kan du give dig selv og/eller hesten en terapisession.

Jeg kommer til dig…
Mangler du overskud, har du smerter, ønsker du at optimere din konkurrenceevne og/eller vil du bare have bedre velvære, så lever Bemer op til det.
Bemer til heste giver hesten bedre ydeevne, mindsker smerter, øger blodomløb så muskler og celler får flere næringsstoffer og ilt.

Når du køber Bemer hos JFCare, så kommer vi altid ud til dig og giver dig en grundig introduktion, så du kommer godt fra start.

122433176 137039184834028 9215001384178923061 n

BEMER Horse-Set indeholder et anatomisk formet hestedækken, to gamacher til benene, en oplader og en bærepose

Bemer Horse Set
Se mere om Bemer dækken på veterinary.bemergroup.com

Nyt fra Bemer

Vigtige konklusioner fra brugerundersøgelse af hingste

At BEMER Horse-Set ligefrem kan styrke hingstes libido er måske noget helt nyt for dig. Sådan var det også indtil for nylig for en gruppe hesteavlere fra Nordtyskland, som deltog i en helt ny brugerundersøgelse af hestes parringsadfærd. Vores produkters fremragende resultater taler for sig selv, men derudover øger de sikkerheden for både heste og mennesker under udtagning af avlssæd. 

Nyhed Bemer Horse hjælper på hingstes adfærd

Bemer Nyhed December 2021 i PSI

 BEMER Horse-Set

Hingstes parringsadfærd er stadig fortsat en særlig udfordring, der samtidig indebærer alvorlig risiko for hesteejere, staldpersonale, inseminører og dyrlæger. Men ved anvendelse af terapidækkenet i BEMER Horse-Set viser der sig imidlertid en række positive effekter, som harmonerer med hingstenes individuelle temperamenter. Præcis hvor værdifulde disse resultater er for hesteejere og -avlere, kan man aflæse af de internationale mediers store interesse for sagen. PSI-magasinet bringer således en artikel om emnet, som du allerede nu kan læse her.

Hingstens libido henviser til dens seksuelle lyst eller seksuelle drift. Det er et udtryk for hingstens naturlige ønske og evne til at deltage i parring og reproducere sig. Hingstens libido påvirkes af forskellige faktorer, herunder hormonelle ændringer, omgivelser, sundhedstilstand og tilstedeværelsen af hunner i brunst.

En hingst med en høj libido vil typisk udvise interesse, aggression eller hengivenhed over for hunner i brunst og vise tegn på seksuel opstemthed, såsom forøget opmærksomhed, parningsadfærd og forsøg på at opnå parring. Hingste med en lav libido kan have mindre interesse eller reduceret evne til at deltage i parring.

Det er vigtigt at bemærke, at libido kan variere betydeligt mellem individuelle hingste og kan også påvirkes af forskellige faktorer, herunder alder, sundhedstilstand og avlsbetingelser. Avlere og hesteejere kan være opmærksomme på hingstens libido, når de planlægger avl og håndterer hingsten i reproduktionsaktiviteter.

Artiklen er både på tysk og engelsk.

Contents

Clicky