Hvordan virker
Bemer til mennesker?

Bemer B Body

BEMER tæppe til hele familien

– BEMER Evo Line Human 

Den fysiske vaskulære terapi BEMER®

Hvordan virker Bemer behandlingen?

Den fysiske vaskulære terapi BEMER® er en effektiv metode til at forbedre nedsat mikrocirkulation, dvs. blodcirkulationen i de mindste blodkar. Det er i de mindste blodkar stofskifteprocesserne finder sted.

Forbedret mikrocirkulation har talrige positive effekter på menneskers helbred og velvære.

Behandlingen med Bemer EVO Line, Bemer PRO eller Bemer Classic kan nemt gennemføres – med blot 8-10 minutter pr. dag vil de fleste opleve mærkbar effekt.

Hvis du vil være klar til dagens udfordringer – så anbefaler vi Bemers søvnprogram – hvor du få Bemer behandling når du går i seng – og umiddelbart før du står op. Derved har din krop fået tilført ilt til restitution mens du sov – og du har fået et boost lige før du skal op, så du føler dig klar.

Bemer søvnprogram giver dig Bemer behandling på laveste niveau i 2 timer efter du er gået i seng og 2 timer før du står op. 

Som det er illustreret i videoen på forsiden, så giver Bemer en forbedret microcirkulation, dvs. blodcirkulation i de mindste blodkar (kapillærnetværket).

Inden for de seneste år har lægevidenskaben i stigende grad beskæftiget sig med de mange positive effekter, der er ved øget microcirkulation. Mikrocirkulationen forsyner kroppens celler med ilt og næringsstoffer og samtidig  fjernes affaldsprodukter fra stofskiftet. I takt med en stigende alder, som følge af usunde levevaner og på grund af miljømæssige påvirkninger forringes blodcirkulationen i disse mindste kar med vidtrækkende følger. Konsekvenserne kan være alt fra helbredsmæssige lidelser såsom hovedpine eller udmattelse til ryg- og ledsmerter samt kroniske sygdomme og kan forværre sygdomsforløbet.

I menuen Forskningsresultater uploader vi løbende nye undersøgelser – positive såvel som negative – i forhold til anvendelsen af Bemer produkter.

Bemer til mennesker

Den innovative terapi fra Europa.
Allerede for årtier siden har den liechtensteinske virksomhed BEMER Int. AG erkendt mikrocirkulationens betydning og har siden da dedikeret sig til forskning i og konstant videreudvikling af en effektiv behandlingsmetode.

Den fysisk vaskulære terapi BEMER® stimulerer den nedsatte vasomotion (karrenes egenbevægelse) ved hjælp af et specielt elektromagnetisk signal og forbedrer derved mikrocirkulationen. Den kan dermed være en effektiv hjælp til at fremme helbred og velvære.

Nem og virksom.
Den fysisk vaskulære terapi BEMER® er meget nem at anvende. I BEMER-Sets er alt allerede inkluderet, som man har brug for til det.

– En kontrolenhed, der er nem at betjene, helkropsmåtten

– B.BODY,

– et B.SPOT-applikationsmodul til punktbehandlinger i Classic-Set samt derudover

– et B.PAD-applikationsmodul til mindre overfladebehandlinger i Pro-Set.

Den fysisk vaskulære terapi BEMER® bruges med succes i hele verden i utallige private husholdninger ligesom inden for mange medicinske praksisser og elitesport.

 Prøv selv Bemer til mennesker

Altid med personlig instruktion

Personlig levering i hele Danmark. Altid grundig introduktion. 

Når du bestiller et Bemer sæt hos os via mail eller telefon (ikke online), så får du følgende:

  • Vi leverer personligt i hele Danmark.
  • Grundig introduktion i forbindelse med leveringen.
  • Finansiering med Bemer FlexPay – så du kan opdele betalingen.

 

 

Bemer til mennesker –
Prøv Bemer Evo Line 8 uger hjemme hos dig selv

Du har mulighed for at prøve Bemer Evo Line (Bemer til mennesker) i 8 uger hjemme hos dig selv.

Denne mulighed kan kun aktiveres ved at kontakte os…

Så klik på nedenstående – og skriv til os – så sender vi et aktiveringslink til dig.

Når du har testet Bemer Evo Line, og du beslutter dig for at købe sættet – så kan vi tilbyde financiering/afdrag via Bemer FlexPay.

Kontakt os for yderligere information

Bestil din egen Bemer Evo Line

 Prøv Bemer, eller køb din egen  Altid med personlig instruktion

Videnskabeligt påvist og oplevet af talrige brugere.
Siden virksomhedens grundlæggelse har BEMER stræbt efter at fremme forskningen på området for mikrocirkulation.

Virkningen af den fysisk vaskulære terapi BEMER® på en nedsat mikrocirkulation er videnskabeligt påvist. De positive effekter deraf på den menneskelige organisme er medicinsk almenviden og så alsidige, at det betaler sig at prøve. Det har talrige brugere allerede gjort, og de er begejstret.

Contents

Clicky