Om
JFCare ApS

Bemer PRO

JFCare ApS er en familiedrevet virksomhed.

Lidt om os 😊.

Som behandler hos JFCare ApS vil du møde Jette.

Jeg er mor til 3 hestepiger og 3 drenge. Jeg er selv ramt af stor kærlighed til heste og hunde.

Jeg er uddannet sygeplejerske og sundhedsplejerske, derfor ved jeg at Bemer til mennesker gør meget godt i kroppen på mennesker.

Jeg har efterhånden selv oplevet mange tilfælde, hvor personer med ledsmerter og nedsat ledfunktion oplever en umiddelbar forbedring ved brug af Bemer.

Bemer har det bedste effekt, hvis den bruges dagligt. Bare 15 minutter med Bemer dagligt forbedre kroppens microcirkulation, så ilt tilføres til cellerne og affaldsstoffer hurtigere ledes væk og heling dermed fremskyndes.

Jeg har taget kurser i fysiurgisk hesteterapi, herunder kranio sakral og massage.

Gennem det sidste år, hvor jeg har behandlet heste med Bemer Horse Set, har jeg både set hvordan øget microcirkulation forbedre helingsprocessen hos heste med skader og samtidig har jeg oplevet, hvordan hestene får øget energiniveau.

Salg af Bemer produkter

Her vil du primært møde Richard.

Vi har begge gennemgået Bemer Groups uddannelse i introduktion og brug af Bemer produkter.

Hvis I har brug for mere info, så skriv eller ring endelig til os.. 😊🐎

VI glæder os til at møde jer derude😊

Jette Fredslund Bemer Partner

Mail

Kontakt os på mail:
info@jfcare.dk

Facebook

facebook.com/JFCare.dk

Ring til os

Contents

Clicky