Bliv BEMER
Partner

– og vær med til at dele budskabet om fordelene ved forbedret mikrocirkulation.

Bemer PRO

Overvejer du at blive Bemer Partner

– så ring til os og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi giver et indblik i:

  • Processen for at blive Bemer Partner
  • Oplæring og mentorordning
  • Mulig indtjening
  • Vores personlige erfaringer…
  • og alle de andre spørsmål, som du naturligt har…

Bliv Bemer Partner – skab din egen virksomhed

Der er mange gode grunde til at blive Bemer partner – og gå i gang med direkte salg – uanset om du vil opbygge din egen virksomhed eller du vil investere mere energi i din eksisterende virksomhed med et kvalitetsprodukt. I sidste ende findes der enestående muligheder både som fuldtids- og deltidsbeskæftigelse. Uanset om man har et ønske om, at være sin egen chef eller man er drevet af, at opbygge en lukrativ bi-indkomst.

BEMER Int. AG er opfinder af den fysisk vaskulære terapi BEMER® og er teknologiførende inden for pulserende elektromagnetisk terapi – PEMF (Pulserende ElektroMagnetisk Felt).

BEMER sælges som direkte salg af certificeret partnere. Bemer er patenterede medicinske udstyr.

Virksomheden har gennem flere år oplevet kraftige vækstrater og søger hele tiden nye salgspartnere.

BEMER giver både nye og erfarne professionelle sælgere optimale forudsætninger for økonomisk uafhængighed.

BEMER Int. AG har allerede været på markedet siden 1998 og er i dag aktiv med titusindvis af salgspartnere i hele verden. I kraft af mangeårigt udviklings- og forskningsarbejde har den liechtensteinske virksomhed udviklet en terapi, som både mennesker og heste drager nytte af. Den fysiske vaskulære terapi BEMER® forbedrer mikrocirkulationen, dvs. blodcirkulationen i de mindste blodkar, hvilket er videnskabeligt påvist. Den kan dermed være en effektiv hjælp for hele organismen.

Efterspørgslen på BEMER-produkter, der kun fås gennem direkte salg, stiger eksplosivt. Dermed stiger behovet for nye salgspartnere også.

Bemer Partner – Mangfoldige karrieremuligheder.

Uanset om man nu ønsker at opbygge et sikkert eksistensgrundlag eller en lukrativ bi-indkomst, så giver BEMER i hvert tilfælde en adgang til det vækststærke sundhedsmarked. Med produkter uden konkurrence, som har en særlig unik egenskab med det patenterede BEMER-signal. Apropos signal: Naturligvis åbner der sig også her et helt nyt aktivitetsområde for succesfulde professionelle sælgere, som de kan give sig i kast med. 

Nem start – Stærke sammen.

Tidsmæssig fleksibilitet med fremragende indtjeningsmuligheder er allerede i sig selv stærke argumenter for direkte salg. Men endnu mere taler for BEMER.
Gennem virksomhedens eget startup-seminar sikres en omfattende grunduddannelse – ligesom en optimal hjælp fra kompetente og erfarne kontaktpersoner. Den særlige teamånd inden for BEMER-netværket har altid hørt til blandt virksomhedens særlige styrker. Talrige workshopper, seminarer og events styrker denne familiære ånd.

Således opstår der en samlet pakke, som også giver nytilkomne mulighed for hurtigt at starte salgsforretningen. En særlig stor lettelse for dem burde desuden være rammebetingelserne, der er enestående i Europa. Der skal kun bruges en lav kapitalindsats til at starte forretningen, og hos BEMER skal der ikke opnås
nogen minimumsomsætninger eller aftages produkter. Der findes ingen degradering inden for organisationen, men derimod stor hjælp.

Bemer Produkterne

Bemers fantastiske produkter kan du læse mere om her på siden.

Læs mere på Bemer til mennesker – Bemer EVO Line eller Bemer Dækken – Bemer Horse Set

Bemer B Body model

Ring eller skriv og hør mere om det at blive Bemer Partner.

Er du klar til at blive Bemer Partner – så tilmed dig her:

Signup

Flere oplysninger om Bemer findes på

bemergroup.com

Contents

Clicky